ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εκτύπωση

Νέο Βιβλίο: Προσευχητάριο, για προσωπική & ιδιωτική χρήση

Μέγεθος

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

  

 Μητροπολίτου ΕΥΘΥΜΙΟΥ  (Κ.ΣΤΥΛΙΟΥ)

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝ

Για προσωπική και ιδιωτική χρήση

 Από τις εκδόσεις της «Χριστιανικής Στέγης Καλαμάτας»  (Βασ. Γεωργίου Α΄5, 24100 Καλαμάτα τηλ. 27210 23176) κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του πολυγραφότατου Μητροπολίτου Αχελώου κ. Ευθυμίου.

Η προσωπική και ιδιωτική προσευχή δεν είναι εύκολο πράγμα για τον καθένα. Ο λαϊκός πιστός, άνδρας ή γυναίκα, συνήθως δεν γνωρίζει το πώς και το τι της ιδιωτικής προσευχής, πέρα των καθιερωμένων, «Βασιλεύ Ουράνιε», «Πάτερ ημών» κ.λ.

Χρειάζεται, επομένως, να υπάρξει μια μέση λύση. Να ευρεθεί ένας τρόπος ιδιωτικής ή προσωπικής προσευχής, το περιεχόμενο της οποίας, αφ  ενός, θα εμπνέεται από το πνεύμα των χαρισματικών προσευχών της Εκκλησίας και, αφ΄ετέρου, θα ικανοποιεί τις ουσιαστικές ανάγκες της  Ορθοδόξου αγιοπνευματικής ζωής του πιστού.

Στο σκοπό αυτό επιχειρεί να συμβάλει το βιβλίο αυτό, το οποίο περιέχει προσευχές για προσωπική και ιδιωτική χρήση, το περιεχόμενο των οποίων είναι εμπνευσμένο από τις χαρισματικές προσευχές της Εκκλησίας μας, τις οποίες συνέταξαν άγιοι του Θεού άνθρωποι και οι οποίες αποτελούν προσωπικά βιώματα της εν Χριστώ ζωής τους.

Σχ.14Χ21 Σελ.190