ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μέγεθος

Συνοπτικός Κατάλογος Εκδόσεων

orthodoxos tropos zoisΟρθόδοξος τρόπος ζωής

Το παρόν βιβλίο έχει πρακτικό και χρηστικό χαρακτήρα, με την ιδιαιτερότητα ότι αναφέρεται σε ουσιώδη στοιχεία της Ορθόδοξης πνευματικότητας και της λατρευτικής ζωής, μέσα από σύντομα κείμενα και σχετικά σκίτσα. Λόγῳ της εξάντλησης των προηγούμενων εκδόσεων του βιβλίου και της συνεχιζόμενης ζήτησής του κρίθηκε σκόπιμη η κυκλοφορία μίας νέας έκδοσής του. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, η παρούσα, ΣΤ΄ Έκδοση, είναι βελτιωμένη κατά το περιεχόμενο των κειμένων, αλλά και με ανανεωμένη, έγχρωμη εικονογράφηση. Την ιδέα και την επιμέλειά του οφείλουμε σε συνεργάτη της προσπάθειάς μας, πού επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

 

 

eisai xristianosΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Σ΄ενδιαφέρει

Σύντομη έκθεση της λατρευτικής ζωής της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Με τρόπο πρακτικό και εποπτικό, κε απλότητα και σαφήνεια παρουσιάζονται τα κυριότερα σημεία από την ορθόδοξη λατρεία.

 

 

 

symvolaΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  Τα γνωρίζεις ;

Η Εκκλησία έχει τα δικά της σύμβολα. Σε μια εποχή που ο κόσμος επικοινωνεί ξανά με σύμβολα και εικόνες, η Εκκλησία έρχεται να επικοινωνήσει με τους συγχρόνους ανθρώπους με τα δικά της σύμβολα και τη δική της γλώσσα, για να τους μεταδώσει το μήνυμα του Χριστού.

 

 

 

orthodoxia kai aireseisΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ

Η Ορθοδοξία είναι ο πολύτιμος μαργαρίτης, ο κεκρυμμένος θησαυρός της γνήσιας χριστιανικής παραδόσεως δια μέσου των αιώνων. Είναι η οδός, που οδηγεί με ασφάλεια τον άνθρωπο προς τη θέωση. Οι αιρετικοί έρχονται μεταμφιεσμένοι και με δολώματα, ερμηνεύοντας την Αγία Γραφή κατά τις δικές τους απόψεις, παρασύροντας τους χριστιανούς στην δική τους αίρεση.

 

 

 

i agia grafiΗ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ… σήμερα

Η Αγία Γραφή έχει παραμερισθεί από το κέντρο του ενδιαφέροντος του συγχρόνου ανθρώπου. Η παρερμηνεία και η λαθεμένη εφαρμογή της αγιογραφικής διδαχής, από πολλούς  χριστιανούς, έχει ως αποτέλεσμα την περιφρόνηση ή και την κατασυκοφάντηση του γραπτού θεϊκού λόγου.

Είναι, ως εκ τούτου, επείγουσα ανάγκη για μια αναθεώρηση του όλου θέματος. Χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της σημασίας της Αγίας Γραφής.

 

 

 

 fanatismosΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ…και πως αντιμετωπίζεται!

 Στην εποχή μας, παρατηρείται μια εκπληκτική έξαρση του φανατισμού, που στη διεθνή ορολογία ονομάζεται «Φονταμενταλισμός». Πρόκειται για αυθαίρετη απολυτοποίηση μιάς ιδεολογίας ή θρησκείας με ταυτόχρονη προσπάθεια επιβολής τους με βίαιο τρόπο.

 

 

 

enoriaΗ ΕΝΟΡΙΑ ΜΟΥ …και πως θα την γνωρίσω !

Η Ορθόδοξη πίστη, ως τρόπος ζωής συγκεκριμένων ανθρώπων βιώνεται σε μια λαϊκή, τοπική δομή που λέγεται Ε ν ο ρ ί α. Η Ενορία είναι η πρώτη δομή του θεοίδρυτου θεσμού της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, μέσα στην οποία τα μέλη της, οι πιστοί, βιώνουμε την ορθόδοξη πίστη μας.

 

 

 

eugnomosyniΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ : Η χαρά της ζωής

Οι άνθρωποι σήμερα ζητούν και απαιτούν για τον εαυτό τους όλο και περισσότερα πράγματα. Τα αιτήματα συνεχώς αυξάνονται. Οι απαιτήσεις ατέλειωτες. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος για τη ζωή του.

Χρειάζεται, λοιπόν, μια έξοδος διαφυγής από  την κατάθλιψη και την κατάρρευση. Κι αυτή υπάρχει : είναι το συναίσθημα της ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης.

 

 

 

perimenontas to xristoΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Ολόκληρη η ανθρωπότητα περίμενε τον Χριστό. Όλοι οι λαοί της γης, με διαφορετικές εκδηλώσεις, εξέφραζαν την προσδοκία τους για την έλευση του Λυτρωτού.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι «προτυπώσεις» που υπάρχουν στα Αγιογραφικά Αναγνώσματα τα οποία διαβάζονται στην Εκκλησία, κατά τοις Δεσποτικές Εορτές, με σκοπό να συμβάλλει σε μια ουσιαστικότερη προσέγγιση του θεολογικού και υμνογραφικού πλούτου της Εκκλησίας μας.

 

 

 

min kaneis kako stin psyxh souΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Μία ευλογημένη στροφή προς τους Πατέρες της Εκκλησίας παρατηρείται εδώ και αρκετά χρόνια.

Μία μικρή συμβολή στην προσπάθεια να αξιοποιηθεί και να διαδοθεί ο άγιος πατερικός λόγος. αποτελεί και η έκδοση αυτή. με την ομιλία του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου «τον εαυτόν μη αδικούντα ουδείς παραβλέψαι δύναται».

 

 

 

i amartiaΗ ΑΜΑΡΤΙΑ…και πως αντιμετωπίζεται !

Ένα βασικό πνευματικό πρόβλημα της εποχής μας είναι το ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει χάση την αίσθηση της αμαρτίας. «Τι είναι αμαρτία;» σου λέει ! Το πράγμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό, ώστε να μπορεί κανείς να το διαγράφει με μια μονοκοντυλιά. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και σοβαρότερο.

 

 

 

orthodoxos trwpos zwhsΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Ένας πρακτικός οδηγός

Η εικονογραφημένη αυτή έκδοση έχει πρακτικό χαρακτήρα γιατί αναφέρεται σε ουσιαστικότερες πλευρές της ορθόδοξης πνευματικότητας και ζωής.

 

 

 

typos+ousia orthodoxiaΤΥΠΟΣ + ΟΥΣΙΑ = Ορθοδοξία

Η θρησκευτικότητα, η σχέση του ανθρώπου με τον Θεό, από την αυγή της ιστορίας ήταν γεμάτη τύπους. Η λατρεία, ειδικότερα, του ανθρώπου ήταν κυρίως τυπική λατρεία, κατά κυριολεξία, από την οποία έλλειπε η ουσία.

Την ελλιπή και ανεπαρκή θρησκευτικότητα του αρχαίου κόσμου, ήλθε και ολοκλήρωσε ο ενανθρωπίσας Υιός του Θεού, ο Θεάνθρωπος Κύριος Ιησούς Χριστός.

 

 

 

symmetoxi twn pistwnΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρει απαντήσεις σε ό,τι θέλει να ξέρει για την Λατρεία «εν πνεύματι και αληθεία». Λατρεία «λογική» και όχι εκφυλισμένη και τυπολατρική.

 

 

 

o theos ws yparkto proswpoΟ ΘΕΟΣ ΩΣ ΥΠAΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Στο βιβλίο αυτό αναφέρονται οι ενέργειες και επεμβάσεις του Θεού στην ιστορία και τη ζωή των ανθρώπων, δια μέσου των οποίων ο Θεός αποκαλύπτεται ως υπαρκτό , ζωντανό και δραστήριο θεϊκό Πρόσωπο.

 

 

 

agogiΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι Έλληνες, ως άτομα, αγνοούμε βασικά στοιχεία που αναφέρονται στην ο μ α δ ι κ ή  κοινωνική, πολιτική και εκκλησιαστική ζωή. Αγνοούμε βασικούς κ α ν ό ν ε ς του κοινού και ομαδικού βίου, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας, ως μελών μιας δομημένης κοινωνίας.

 

 

 

alfavitariΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ

Η αποκλειστική  καθιέρωση της δημοτικής γλώσσας τόσο στο δημόσιο βίο όσο και στην εκπαίδευση είχε ως αποτέλεσμα αφ΄ενός, να διακοπεί η διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας και, αφ΄ετέρου, οι σύγχρονοι Έλληνες και ιδιαίτερα η νέα γενεά, να αγνοούν βασικούς τύπους του παναρχαίου ελληνικού γλωσσικού μορφώματος.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα πρακτικό βοήθημα, για μια πληρέστερη κατανόηση μερικών βασικών όρων της ελληνικής γλώσσας που χρησιμοποιούνται τόσο στα ιερά αγιογραφικά κείμενα όσο και στην Ορθόδοξη Θεία Λατρεία.

 

 

 

theia leitourgiaΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ…πρόγευση της Βασιλείας του Θεού !

      Η θεία Λειτουργία, για μας τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, είναι η βασικότερη και εκφραστικότερη κοινή εκδήλωση της πίστης και της εν Χριστώ ζωής μας.

Το βιβλίο αυτό βοηθάει σε μια προσέγγιση του βαθύτερου νοήματος της θείας Λειτουργίας και σε μιά ουσιαστικότερη βίωση του μεγαλειώδους και «αρρήτου κάλλους» της.

 

 

 

diafimisiΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ …και πως αντιμετωπίζεται !

Η Διαφήμιση,  με την ακατάσχετη προβολή και ωραιοποίηση των καταναλωτικών προϊόντων, αντιμάχεται τις από αιώνων αναγνωρισμένες βασικές ηθικές αρχές και πολιτιστικές αξίες και με τον τρόπον αυτό, βλάπτει σοβαρά τη συνοχή της σύγχρονης κοινωνίας.

 

 

 

eikon_ypapantisΗ ΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΕΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ

Η συγκέντρωση των στοιχείων για την θαυματουργό εικόνα της «Παναγίας της Υπαπαντής» και η παρουσίασή των σε ένα τεύχος έγινε αρχικά από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας αείμνηστο Χρυσόστομο Θέμελη το 1950, όταν υπηρετούσε στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας ως Πρωτοσύγκελλος. Και σε δεύτερη έκδοση, με συμπληρωματικά στοιχεία , το έτος 1998.

 

 

 

dimiovaΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ

Η έκδοση του ιστορικού της ιεράς Μονής Δήμιοβας, που βρίσκεται στο όρος Καλάθιον ανατολικά της Καλαμάτας, συμβάλλει στην τοπική μοναστηριακή ιστορία της Μεσσηνίας.

 

 

 

iera monh voulkanouΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ

Η Ιερά Μονή του Βουλκάνου κατέχει την τιμή να διακρατεί το θησαυρό του εικονίσματος της Παναγίας, παμπάλαιου και περιβαλλόμενου με σεβασμό απ’ όλους τους Μεσσηνίους.

Η ιστορία της Μονής είναι γραμμένη από τον διατελέσαντα ηγούμενο της, αρχιμανδρίτη π. Νεόφυτον Παντζήν.

 

 

 

tis epoxis kaimoi kai stoxasmoiΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Καϋμοί και στοχασμοί του Άγι Φλογέρα

Στιχάκια, που  άλλοτε με χιούμορ και απλή ειρωνεία και άλλοτε με πόνο και στεναγμό αντικρύζουν το δράμα της εποχής μας.

 

 

 

staxyologimataΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ

Μικρά άρθρα δημοσιευμένα σε εφημερίδες και περιοδικά με σχόλια από την καθημερινή ζωή. Με την διορατικότητα που διακρίνει την συγγραφέα, παρουσιάζει μια άλλη όψη των μικρών μας προβλημάτων.

 

 

 

dialogosΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΟ

Ένας θαυμάσιος διάλογος του αειμνήστου πατρός Επιφανίου Θεοδωροπούλου με έναν άπιστο, γύρω από το θέμα της χριστιανικής μας πίστης

 

 

 

pneumatikes morfesΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται δεκαπέντε σύγχρονες πνευματικές μορφές που πίστεψαν βαθιά στο Θεό, αγωνίσθησαν τον  «καλόν αγώνα της πίστεως» και παρουσίασαν  έργα θεάρεστα και θεοφιλή.

 

 

 

erwtiseis apokriseisΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ Από τα Ιερά Μυστήρια)

Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου αυτού ευρίσκεται στο γεγονός ότι αφενός μεν οι ερωτήσεις είναι υπαρκτές, καίριες και επίκαιρες, αφετέρου δε οι απαντήσεις είναι αγιογραφικά, πατερικά και με βάση τους ιερούς κανόνες της εκκλησίας κατοχυρωμένες και ευσύνοπτες.

 

 

 

ihsous xristosΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

«Το γλυκύτατον όνομα»

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι απαντήσεις στο ερώτημα που πάντοτε τίθεται : « Ποιος είανι ο Κύριος;». Και πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζονται τα ονόματα που έλαβε ο Χριστός. ΄Ένα ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί και να μας συνέχει στην ζωή μας.

 

 

 

deute pros meΔΕΥΤΕ ΠΡΟΣ ΜΕ…

Το μικρό αυτό βιβλίο δεν αποτελεί θεολογική πραγματεία. Γράφηκε για να βοηθήσει μια Ιεραποστολική κοινότητα, συγκεκριμένα την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ν.Κορέας. Βοηθάει να πλησιάσουμε και να γνωρίσουμε το φιλάνθρωπο μυστήριο της εξομολογήσεως.

 

 

 

me tous pateresΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

Στην κρίσιμη φάση της ζωής της Εκκλησίας μας απαιτείται πνευματικότερη και καθαρότερη ζωή, σαν απάντηση στο γενικό κατρακύλισμα και στην πρωτοφανή φθορά που ζούμε..

 

 

 

mystagogiaΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ

Θεολογικά Σχόλια από το Κατανυκτικό Τριώδιο

Το Τριώδιον, το ανεπανάληπτο αυτό Λειτουργικό Βιβλίο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, χρησιμοποιούμενο, ως γνωστόν, κατά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, την πιο σημαντική περίοδο του εκκλησιατικού έτους, έχει σαφώς πνευματικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου, το περιεχόμενό του αναφέρεται κυρίως σε θέματα της εν Χριστώ ζωής και γενικότερα, σε θέματα της Ορθοδόξου Πνευματικότητος.

 

 

 

aetoiΟΙ ΑΕΤΟΙ

Για τον βίο και την Πολιτεία των Αγίων, αφενός, γίνεται περιληπτική αναφορά στα Μηναία , στον Όρθρο των ιερών Ακολουθιών της κάθε εκκλησιαστικής ημέρας και, αφ ετέρου, έχουν γραφεί παλαιότερα, γράφονται και εκδίδονται μέχρι σήμερα από διαφόρους ειδικά «Αγιολόγια» και «Συναξαριστές».

Το βιβλίο αυτό δεν έχει ακριβώς τον τύπο του Αγιολογίου ή Συναξαριστού, αλλά αποτελεί μια προσπάθεια διατυπώσεως πνευματικών και θεολογικών σχολίων, επί συγκεκριμένων περιστατικών του Βίου και της Πολιτείας των Αγίων.

 

 

 

grammata apo tin e3oriaΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ

Η Αγάπη του Θεού ευλόγησε να διασωθούν, μαζί με τις δεκαεπτά προς Διακόνισσα Ολυμπιάδα, διακόσιες σαράντα τόσες επιστολές του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από την τραγική περίοδο της εξορίας του. Σ΄αυτές κοινωνεί κανείς ατμόσφαιρα μεγάλου Αγίου, ανηφορίζει μαζί του στο Γολγοθά της αιχμαλωσίας του, και μένει έκθαμβος καθορώντας τον να πίνει το «ποτήριον τούτο» σε ευθεία μαρτυρίου και μαρτυρίας Ιησού Χριστού.

 

 

 

paixnidiΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Σε τρία τεύχη,μια συλλογή από ανέκδοτα, αινίγματα, παιχνίδια κλειστού και ανοικτού χώρου για ψυχαγωγία και χαρά.

 

 

 

to gelioΤΟ ΓΕΛΙΟ

     Το τεύχος αυτό περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από ανέκδοτα και αστεία περιστατικά της καθημερινής ζωής που προσφέρουν γέλιο, αλλάζουν αμέσως την ψυχική μας διάθεση, διώχνουν τη μελαγχολία και φέρνουν την αισιοδοξία και τη χαρά.

 

 

 

ΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

 

ΘΕΣΕΙ ΘΕΟΙΘΕΣΕΙ ΘΕΟΙ

 

 

 

ΤΑ ΑΓΙΑ, ΑΧΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΩΜΗΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΤΑ ΑΓΙΑ, ΑΧΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΩΜΗΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

 

ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

 Περιέχει ένα πρωτότυπο κείμενο του ιερού Χρυσοστόμου που παρουσιάζει τον Χριστό να μιλάει σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Σαν δυό φίλοι, σαν πατέρας και μητέρα, με τα ανάλογα θεολογικά σχόλια. Μέσα σε ένα μικρό και θαυμάσιο κείμενο περιέλαβα ολόκληρο το Ευαγγέλιο. Αξίζει να το έχει κανείς αυτό το βιβλίο μαζί του, ως προσωπικό εγκόλπιο.

 

 

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝ

 

 

 

ΠΑΝΤΑ ΠΕΠΛΗΡΩΤΑΙ ΦΩΤΟΣΠΑΝΤΑ ΠΕΠΛΗΡΩΤΑΙ ΦΩΤΟΣ

 

 

 

Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟ ΘΕΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΘΕΟΣ

 

 

 

to gelioΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (1930-1989) ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΕΔΡΟΣ ΑΔΑΜΑΣ

 Ἐπανεκδόθηκε σέ δεύτερη ἔκδοση τό βιβλίο-ἀφιέρωμα στόν ἀείμνηστο Γέροντα, ἀπό τίς ἐκδόσεις τῆς «Χριστιανικῆς Στέγης Καλαμάτας»

 

Ag_Loukas

Ὁ Ἅγιος Ἀρχιεπίσκοπος Λουκᾶς

 του Μητροπολίτου Ἀργολίδος Νεκταρίου»

 

 

 

ημερολόγιον 2013 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2013

 

 

 

 

 

ημερολόγιον 2014 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2014

 

 

 

 

Αναστάcημα Καλαμάτας Αναcτάcιμα 

 

 

 

 

 

ημερολόγιον 2015

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2015

 

 

 

 

ημερολόγιον 2016

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2016

 

 

 

 

ημερολόγιον 2017

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2017

 

 

 

 

 

 

 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2018ημερολόγιον 2018

 

 

 

 

 

 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2019ημερολόγιον 2019 

 

 

 

 

 

 ημερολόγιον 2020ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2020

 

 

 

 

 

 ημερολόγιον 2021ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2021

 

 

 

 

 

 ημερολόγιον 2022ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2022

 

 

 

 

 

 

 ημερολόγιον 2023ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2023